Estimant les tradicions i la música, en Joan Manils i Subirà va fundar i dirigir l’any 1948 la Coral de Montmeló nascuda del cor parroquial i afeccionats novells que, alguns d’ells, encara avui hi mantenen les seves veus.

Les Caramelles i la participació en actes culturals locals i comarcals eren suficients per a mantenir viu el caliu de l’entitat i anar traspassant a les diferents generacions la tradició al cant coral.

La mort sobtada del mestre fundador l’any 1970, va afectar provisionalment les activitats corals i no va ser fins el 1984 que, arrel del seu homenatge, es va recollir novament la flama d’aquella afició i amb noves i diferents direccions va continuar plenament activa.

Des del setembre de l’any 2004 fins avui, la direcció va càrrec de Mercè Bertran que, mica en mica, fa que augmenti l’afició a la música i l’esperit d’entitat. Aporta a la coral noves experiències i reptes fins a portar-nos a participar en els Concerts d’Advent de Viena, concerts a Suïssa, convidar cors d’arreu d’Europa a Montmeló i participar diverses vegades a la Missa del canal català de Televisió espanyola, TV2.

Actualment està formada per 35 cantaires de Montmeló i rodalies.

Assagem els dimarts de 9 a 11 de la nit al nostre local de L’Agrupa, si algú s’anima a apuntar-se, allà ens trobarà i serà benvingut, no necessita nocions de música, sinó ganes de cantar i passar-ho bé.

IMG-20151212-WA0001 (1)

La Coral de Montmeló

Coral Montmeló de l’Agrupa

Direcció: Mercè Bertran

Vocal de la Junta Directiva:

Joan Oliver

Contacta amb la coral:

contacte@agrupa.cat

 

suissa2)

La Coral a Suïssa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La Coral on tour a Suïssa

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La Coral on tour a Suïssa

coral al local

A l’Agrupa