El passat 8 de novembre la Coral de Montmeló va cantar a casa, a L’Agrupa. Amb convidats de les terres tarragonines del Serrallo i la gentilesa del quartet TNT, famosos en programes televisius, que van compartir  amb nosaltres cançons i la seva simpatia. “ Ens ho heu fet passar genial” , ens van dir en acomiadar-se. La seva peculiar forma d’ interpretat les cançons van ser molt ben acollides per un públic  que aplaudint entusiasmat cadascuna de les cançons va obtenir-ne la prolongació del seu concert.

La Coral de Montmeló estem contents!  Estem contents del públic omplint la sala, del públic que ens aplaudeix entusiàsticament, dels comentaris posteriors i elogis, que ens estimulen. I que una part de la nostra estimació a la música  també us arribi a vosaltres. Estem contents perquè hem après a sentir el que cantem. Estem contents, de qui ens  ha ensenyat maneres d’aconseguir-ho.  

Estem molt contents de la solidaritat mostrada de tots els assistents, per ajudar als refugiats a través dels pallassos sense fronteres.  

Categories: Coral