A finals del 2014 la Coral participa amb gran èxit en els concerts d’Advent de Viena. El passat 1er. de maig viatge a Suïssa convidada per La Chanson de Corserey a participar en els seus concerts de primavera.

Els dos estils diferents de les corals, van fer el concert molt enriquidor segons opinions del públic assistent.

Corserey és un poble del cantó de Friburg, amb vistes als Alps, envoltat de muntanyes nevades, paisatges meravellosos i una gent amable i acollidora que ens va omplir d’atencions.

Entre coristes i acompanyants formàvem un grup de 45 persones que gaudíem, a més dels cants, de la bellesa del país visitant les ciutats de Lausana, Ginebra, Berna i Friburg. Fàbriques de xocolata i degustacions. Gruyère, formatge i més degustacions.

I com a punt final la cirereta: “ Un cim, envoltats de prats verds, l’aire fresc i pur, teníem la neu a tocar, cants típics alpins, una caseta típica i un elaborador artesanal de formatge… Amb aquell entorn, La Coral, va cantar-hi ….ELS DEGOTALLS “.

                                                                                            Joan Manils

Categories: Coral