Diumenge, 4 de novembre de 2018 a les 18h

Local de l’Agrupa

Marta Arbonés, soprano

Josep Arbonés, tenor

Viviana Salisi, piano i presentació

Amb el recital TERRA GALANA us proposem fer una passejada pel repertori de la lírica catalana al llarg de cent anys, des dels seus orígens a mitjan segle XIX fins a les cançons que es van popularitzar al llarg del segle XX.

Anirem dels duets còmics que entretenien i tant feien riure els nostres besavis i rebesavis a l’època de’n Pitarra, fins a les cançons, sardanes cantades i havaneres que van difondre Emili Vendrell, Ramon Calduch i altres, en èpoques en què gràcies a la música es podia expressar un sentiment de pàtria i d’identitat fervorós.

“Els pescadors de Sant Pol” , “de la Terra al sol”, “La puntaire”, “La Santa Espina” “La Pepa maca” són, entre molts altres, títols evocadors que ens emocionaran i ens recordaran la riquesa del patrimoni musical català.

Acompanyeu-nos en aquesta redescoberta de les nostres cançons de sempre!

Sarsuela 2018