Aquest 2019, la Coral Montmeló de l’Agrupa compleix 35 anys  gaudint de l’afició al cant coral. Durant aquests anys s’han anat preparant setmanalment en els assajos i han fet molts concerts en el nostre poble, pobles veïns o més llunyans i fins i tot han fet alguns concerts a l’estranger.

Aquest aniversari és de 35 anys i una mica més . El  mestre Joan Manils i Subirà , l’any 1948 ja dirigia el cor de caramellaires que per Pasqua cantava pels carrers i masies del nostre poble, cap el 1960 es va interrompre aquesta activitat.

L’any 1984 un bon grup d’amics molts d’ells antics caramellaires amb d’altres cantaires novells van decidir formar la Coral Montmeló dins de l’Associació Sardanista i Cultural, actual Agrupa.

Cantant, cantant han passat una colla d’anys  fins arribar a dia d’avui havent gaudit de molts bons moments. I volen celebrar aquest aniversari amb un concert de cant coral :

El 17 de novembre a les 6 de la tarda amb la participació de les corals de Santa Perpètua, Lliça de Vall i la Coral Montmeló de l’Agrupa.