Comencem els actes de celebració de l’aniversari de la nostra entitat. L’any 2021, L’Agrupa. Associació Cultural de Montmeló va fer 45 anys. Tots sabem com va ser l’any 2021 i la complicació de poder celebrar actes i activitats. Per aquesta raó, vam decidir ajornar la celebració quan la situació ens permetés fer-ho com la commemoració s’ho mereixia. I aquest moment, ja ha arribat.
 
Dissabte 14 de maig, comencem els actes de celebració amb una Fideuà d’aniversari al carrer Barcelona. El preu del tiquet és de 5€ per tots els nostres socis i sòcies. Cal comprar prèviament el tiquet a tres establiments ben coneguts del nostre municipi: Electrodomèstics Cid, El Rebost de la Rosa i La Tenda (avinguda Pompeu Fabra), teniu de temps fins el dia 10 de maig. Un cop dinats, seguirem per la tarda en el nostre local amb actuacions de les diferents seccions.
 
Havíem previst la presentació d’un llibre sobre la Història de la nostra entitat però encara haurem d’esperar una mica per veure aquest magnífic treball que han fet tres amigues de la nostra entitat: la M Antònia Carrasco, la M Àngels Martí i l’Eva Butjosa. Quan tinguem la data en ferm us la farem saber.
 
Esperem comptar amb tots vosaltres a aquests actes per celebrar, tots plegats, aquest gran aniversari!
 
Ens veiem dissabte 14 al nostre local a les 14 h!