Amb una sala plena, avui diumenge 11 de desembre s’ha presentat el llibre sobre la història dels 45 anys de l’entitat.

En un acte conduït per en Martí Torras, les autores, M Antònia Carrasco, Àngels Martí i Eva Butjosa, ens han explicat com ha estat la feina de fer el llibre, la quantitat d’informació i el munt d’hores que hi han dedicat per donar-li forma i obtenir el treball que avui s’ha presentat. Tothom ha coincidit amb la importància de l’entitat per la cultura en el municipi i amb la feinada que s’ha fet en aquests anys.

Entre el públic persones que en algun moment d’aquests anys han format part de la presidència de l’entitat, de les juntes o bé d’alguna secció. En Martí ha donat veu a les Sardanes, als Castellers, a la Petanca, al Teatre, a la Coral, …

L’acte ha acabat amb un vermut al pati per a totes les persones assistents que també s’han pogut emportar un exemplar de llibre a casa.

Gràcies també a la col·laboració desinteressada d’en Pablo Agudo en la maquetació del llibre.