L’Ajuntament de Montmeló ha comunicat la suspensió de la Festa Major d’enguany després d’avaluar detingudament la situació actual i la possible evolució de la crisi sanitària provocada pel COVID-19. Tal com comunica el mateix Ajuntament es fa difícil pensar en el pregó, el correfoc, la festa de l’aigua, els concerts de Festa Major o qualsevol altra activitat de les tradicionals de la nostra festa grossa en l’actual situació de mesures de distància social i precaucions higièniques.

Com bé sabeu la nostra entitat col·labora activament en els actes de la Festa Major amb la participació de la secció de Gitanes en el Toc d’Inici, el concert de la nostra Coral, l’organització de la Sardinada davant del nostre local i la participació a la ballada de Sardanes de diumenge. Ens entristeix la notícia però som plenament conscients del moment què estem vivint i la complexitat d’imaginar una Festa Major com fins ara havíem tingut amb les mesures exigides pel Coronavirus.

La Junta de la nostra entitat i les diferents seccions que la composen, en col·laboració amb la resta d’entitats culturals del municipi, estem valorant si es pot fer algun tipus d’activitat per celebrar la Festa Major sense haver de sortir de casa.

Estem atents als comunicats que ens van arribant i a les indicacions que ens arriben des de les administracions competents, tot esperant poder reprendre l’activitat en algun moment. Mentrestant us demanem que sigueu responsables i seguiu cuidant-vos per poder-nos retrobar ben aviat.

Salut, cultura i tradició !

Categories: intern