Diumenge 17 de desembre l’Agrupa ha recaptat per La Marató de TV3 amb el seu bingo vermut solidari, un total de 400€.

Gràcies a tothom que ha passat el matí al local social jugant al bingo i gaudint d’un vermut.

Aquest ha estat la primera vegada que La Marató es dedica a salut sexual i reproductiva (SSIR) , que, segons els professionals de la salut, engloba el conjunt de patologies que afecten més la població, en tots els aspectes de la vida i al llarg de tota la vida. Són malalties que tenen una prevalença (proporció de persones afectades en una població i moment concrets) de 3 milions de persones a Catalunya, i una incidència (nombre de casos nous que apareixen en una població i moment determinats) que s’estima en 210.905 nous casos cada any. Aquestes són xifres significativament elevades que, a més, representen un cost sanitari considerable per al sistema de la salut, situat en el 12,2%. En l’àmbit de la recerca, els equips d’investigació en salut sexual i reproductiva signen el 9% de les publicacions científiques catalanes, que els posicionen en la mitjana mundial.  

Categories: intern